Wordpress

Ett av världens bästa publiceringsredskap?

Bland CMS öppen kod har Drupal och WordPress kommit att bli de största. De båda contentsystemens enorma antal användare är en stor del i alla framsteg som görs. Eftersom man inte har tillgång till någon supportavdelning för WordPress kan man få goda råd på det mycket informativa internetforumet. Berörda har självklart även möjligheten att skriva ett avtal för support med en webbyrå.

Digital exponering på nätet. Oftast sker första kontakten med potentiella köpare via nätet. Man finner många olika metoder när man ska göra marknadsföring online, ofta jämbördiga. Sociala medier är enkla att hantera, på samma gång som Pay per click eller SEO har fördelar för långvarig exponering. Plugins – nybörjarens bäste vän. Många plugins utvecklas ständigt och funkar alltid på nya versioner av WordPress. } Några har däremot hamnat utanför, eftersom det går att själv kunna skriva plugins, finns det relativt många som slutat fungera. I syfte att säkra prestanda, byt ut eller aktualisera dina insticksprogram.

Ge din hemsida en ansiktslyftning med ett nytt tema
De flesta uppskattar ett flashigt WordPresstema, men det är av enorm vikt att inte glömma kvaliteten. För att synas så mycket som möjligt gör man klokt i att anpassa efter mobiler, och majoriteten WordPressteman tillåter alla typer av modifikationer. För de som är nyfikna på att testa i förväg går det att finna tusentals gratis teman till WordPress.